Çatalca Yenilikçi Uygulamalar Bilişim Merkezi Tanıtımı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün İstanbul Kalkınma Ajansı Tarafından kabul edilen "Çatalca Yenilikçi Uygulamalar Bilişim Merkezi" projesi, okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine tanıtıldı.

21.03.2022 1373

İzzettin Mahallesindeki boş okul binasında kurularak ilçemiz öğrencilerine çağımız teknoloji ve gerekliliklerine yönelik eğitim verecek olan Çatalca Yenilikçi Uygulamalar Bilişim Merkezi projesinin tanıtımı okuluzda gerçekleştirildi. Proje koordinatörü Hasan KARAKUŞ tarafından tanıtımı gerçekleştirilen projede, seçilen öğrenciler robotik kodlama, 3d tasarım gibi çağımızın gereklerine uygun toplam 6 atolyede eğitim alacaklardır. Eğitimler sonrasında da gerekli yönlendirme çalışmaları devam edecektir. İlçemiz öğrencilerine çok değerli katkılar sağlayacak bu projede emeği geçenlere teşekkür eder sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ederiz.

21-03-202221-03-202221-03-202221-03-2022